Jaap Noordermeer is de hoofdinstructeur bij JSK 5.0 Bunschoten Holland.

Hij is zijn Kenpo carriere gestart in 2001 in de school van Hans Hesselmann, daar studeerde hij Ed Parkers American Kenpo.

In 2005 ging Jaap naar een seminar van Mr Jeff Speakman. Vanaf dit moment raakte hij erg geintresseerd in het zelfverweer systeem Jeff Speakman’s Kenpo 5.0 wat er later toe leidde dat hij zichzelf omschoolde in JSK 5.0.

Hierin behaalde hij in 2013 zijn 1st degree Black Belt.

Na het behalen van zijn first degree krijg hij de inspiratie om zelf een school te openen. Hij is zich altijd blijven ontwikkelen door middel van seminars, zoom sessie en trainingen te blijven volgen.

Op 10-08-2017 is Jaap gepromoveerd tot 3th degree Black Belt tijdens het jaarlijkse JSK 5.0 kamp in Las Vegas. In 2022 behaalde hij daar ook zijn 4th degree. Op hetzelfde evenement is Grand Master Speakman gepromoveerd tot 10th degree. 

Sensei Maaike Noordermeer
Sensei Maaike Noordermeer

Sensei Maaike Noordermeer is in 2008 begonnen met Kenpo 5.0. Vanaf de eerste les is ze verliefd geworden op de sport maar vooral op het familiegevoel van de 5.0 family.

In 2013 ging ze voor het eerst naar de World Championships JSK5.0 Las Vegas. Vanaf dat moment besloot ze daar haar BlackBelt test te gaan doen. 

Het was onbeschrijfelijk mooi toen die droom uitkwam in Juli 2022. Na een slopende test van 3uur onder het wakend oog van een zeer uitgebreid Testboard heeft ze daar haar 1st degree BlackBelt verdiend met de zegen van Grand Master Speakman en haar man en leraar Jaap Noordermeer.

Sensei Maaike geeft ook les in de school in Bunschoten Holland of assisteert haar man in de lessen. De Kids en Teens lessen verzorgd ze met veel plezier en liefde. Niks mooiers dan een kind te zien groeien in de sport en het leven.